FC Křivsoudov

#takhletadyzijem

Starší žáci střelecky řádili v Načeradci

V neděli 12.9. naši starší žáci nastoupili k venkovnímu zápasu v Načeradci. Po zkušenostech z loňského podzimu, kdy jsme soupeře jasně přehráli, jsme opět čekali snadný zápas. To se také potvrdilo již před začátkem, kdy nás trenér Načeradce požádal, abychom nastoupili místo v 9 pouze v 8, protože mají málo hráčů. Po začátku jsme ale zjistili, že soupeř nastoupil pouze v 7, a že již více hráčů neměli ani na střídačce. Proto jsme k další redukci přistoupili i my a počty na hřišti srovnali. Převaha, a to výrazná, byla však dále na naší straně a soupeř byl prakticky bez šance. Do našich útoků se zapojovali všichni hráči včetně brankářů, které jsme o půli prostřídali a tak i minimálně jeden gól si postupně zapsali všichni naši hráči.


Konečný stav zápasu Načeradec – Křivsoudov/Čechtice 0:32


Naše branky vstřelili:

Macháček Vít – 5, Fiala Erik – 5, František Novák – 4, Jankovský Vít – 4, Kratochvíl Michal – 2, Nácovský Lukáš – 2, Sezemský Jan – 2, Zíka David – 2, Gregor Mikoláš – 2, Hague Oliver – 1, Střádal Miroslav – 1, Kuklík Filip – vl., Ryšavý Josef – vl.


Sestava:

Sezemský Jan, Nácovský Lukáš, Jankovský Vít, Macháček Vít, Zíka David, Novák František, Fiala Erik, Gregor Mikoláš, Hague Oliver, Kratochvíl Michal, Střádal Miroslav

V neděli 19.9. nás čeká zápas doma s Velíší.


Pavel Zíka