FC Křivsoudov

#takhletadyzijem

Premiéra za tři body

Áčko v sobotu vstoupilo do třetí sezóny v okresním přeboru zápasem s Jiskrou Struhařov „A“. Jelikož se ze známých důvodů jarní sezóna neodehrála, bylo velmi těžké odhadovat sílu obou soupeřů. Domácí příznivci však mohli být od úvodních minut v klidu. Mužstvo předvádělo dobrý kombinační fotbal a již v 6. minutě se ujalo vedení. Na Macháčkův přesný pas si dobře naběhl Vondrák a levačkou poslal míč pod břevno. Brzké vedení vneslo do domácích řad klid a bylo to vidět v celé hře. Druhou branku obstaral v 23. minutě Macháček střelou zpoza vápna. Také on skóroval netradičně levou nohou. Hosté na ofenzivní snažení prakticky rezignovali a do náznaků šancí se dostávali jen po chybách domácích v kombinaci, ale na branku Filipa za celý zápas nevyslali ani jednu střelu. Naproti tomu domácí zahazovali spoustu šancí. Ve druhé půli se hrálo podle stejných not a jedině branky zápasu chyběly. Nedařilo se využívat množství standardních situací, ani rychlých brejků. I tak si Křivsoudov bez potíží došel pro první tři body do tabulky.

 

Jiří Doležal, trenér: „Z naší strany byl výkon celkem dobrý. Struhařov jsme k ničemu nepustili, obrana fungovala až na pár drobností spolehlivě. Hra dopředu taky dá se říct v pořádku, ale chtělo by to do budoucna větší rozvahu v zakončování a samozřejmě udržet koncentraci až do poslední minuty. Jinak jsem samozřejmě spokojený. První domácí zápas vítězný, a ještě k tomu s nulou. Paráda.

 

Po utkání následovala tradiční děkovačka, která se nesla v duchu gratulace mužstva čerstvému otci Ondrovi Veselkovi. FC Křivsoudov přeje malému Jankovi do života hodně štěstí a radosti!

Sestava:

 Filip Martin – Vopěnka Jakub, Žák Jan, Ptáček Luboš, Štika Ondřej – Vondrák David, Macháček Martin, Filip Miroslav, Švec Martin – Mišoň David, Veselka Ondřej

 Střídali: Vopěnka Štěpán, Jakl Jiří, Mareš Štěpán, Tulach Jiří

 Výsledky ostatních zápasů zde:

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/158fdf7f-6483-4d8b-bb6e-3447fb338bb7