FC Křivsoudov

#takhletadyzijem

Představení soupeřů – 5. kolo

A-tým

 

Sokol Chotýšany – v 5. kole na domácím trávníku přivítá Áčko mužstvo Chotýšan, které aktuálně drží 7. místo tabulky. Sobotní hosté všech 6 bodů získali za domácí výhry (Neveklov 4:2, Postupice 3:0). Jejich hra se tradičně opírá o kapitána Michala Povolného, zkušeného Straku a útočné „gripeny“ Arnošta Koreckého s Petrem Hochem. V posledních pěti letech se mužstvo Chotýšan pohybuje pravidelně uprostřed tabulky OP poté, co si po dlouhé době před pěti lety zahrálo ve III. třídě. Na to na půli cesty mezi Vlašimí a Benešovem zvyklí nebyli, jejich tým se spíše pohyboval na hraně OP a 1.B třídy. Utkání nabídne jednu zajímavost, právě z Chotýšan k nám v loňské sezóně přestoupil brankář Martin Kumšta.. chopí se příležitosti a přidá motivaci do kabiny? Spraví si křivsoudovští chuť po poslední prohře? Rozluštění této tajenky můžete sledovat v sobotu od 16:30.  

 

B-tým

 

TJ Radošovice – hosté v tabulce obsadili 8. místo za jednu výhru (venku Pravonín „B“ 1:3), dvě plichty (doma Libouň 4:4 a Keblov 3:3). V posledních letech se hostům nedaří a pohybují se spíše v druhé půlce tabulky IV. třídy. Naši hráči by si měli dát pozor zejména na tři jména – Pýcha David, Jacenko Alexej a Bělohlávek Lukáš. Tito borci gólově táhnou svůj tým, jsou produktivní téměř v každém utkání. Křivsoudovské béčko zatím všechny body posbíralo na hřištích soupeře, přidá první domácí body? Ukáže se v neděli od 14 hodin.

 

Dorost

 

SK Poříčí nad Sázavou/Slavoj Čerčany – utkání bylo přesunuto na 28.9.2020

 

Mladší žáci  

 

FK Trhový Štěpánov – soupeř žáků zatím v soutěži nebodoval, po třech kolech má pasivní skóre 2:15, ale dva zápasy prohrál těsným výsledkem, naposledy v Kondraci 0:3. Štěpánov určitě bude chtít přerušit sérii porážek a na naše žáky nečeká nic snadného. Obhájí křivsoudovští 4. pozici v tabulce? Připraví stejně jako minulý týden brankové hody? Ukáže se v sobotu od 10:30.

 

Přípravka

 

FC Vracovice – soupeř v minulém kole vstřelil 14 branek v Kácově, zatímco nejmladší fotbalisté našeho klubu museli lovit ze sítě 10 míčů. Vracovičtí jsou ofenzivně skvěle disponovaní, za tři utkání nasypali soupeřům 32 branek. Favorit je tedy jasný, přesto všichni vědí, že míč je kulatý, zápas začíná za stavu nula nula a fotbal často nemá logiku. Přípravka vykopává na soupeřově hřišti v sobotu v 9 hodin.