FC Křivsoudov

#takhletadyzijem

Představení soupeřů – 2. kolo

TJ Jawa Divišov „B“ – A mužstvo se v neděli vydá do Divišova, kde je čeká místní rezerva. Domácí v prvním kole padli v souboji v Postupicích 3:4, rozhodující úder schytali pár minut před závěrečným hvizdem. O góly nedělního soupeře se postarali Cacák, Janovský a Šimáček. Vloni po podzimu „Vosy“ obsadili 11. místo se ziskem 15-ti bodů. Poslední vzájemný zápas se strhl v pořádnou divočinu – již po 2 minutách byl vyloučen Miroslav Filip, ve druhém poločase šel pod sprchy předčasně Janovský a křivsoudovský Žák. Skŕe také bylo jak na houpačce, za hosty se trefil dvakrát Josef Tulinský a vítězství trefil David Mišoň. Najde se někdo, kdo loňské střelce v barvách Křivsoudova napodobí, bude opět k vidění karetní mariáš?

 

TJ Slovan RÚ Kladruby – Poslední střetnutí vloni na podzim pod rehabilitačním ústavem dopadlo jasným vítězstvím křivsoudoských barev v poměru 6:0 a to ještě rozhodčí Černý zápas o dobrou čtvrthodinku zkrátil. Střelecky se prosadili dvakrát Václav Kehar a Jiří Tulach, jeden zásah přidal Štěpán Vopěnka a Lukáš Mareš. V minulém kole kladrubský Slovan bral všechny body za výhru v Keblově 4:3, když všechny svoje branky vměstnal do první půle. Béčko rozehraje utkání v neděli od 17 hodin.

 

TJ Sokol Ostředek/ FK Kavalier Sázava – nedělní hosté křivsoudovského dorostu v posledním kole přehráli Postupice 2:1 brankou v poslední minutě. V poslední desetiletce se soupeři nepotkali, výsledek utkání je otevřený. Náš dorost se v této sezóně poprvé představí na domácím pažitu, přijďte chlapce povzbudit v sobotu od 11:30.

 

Přípravka přivítá v derby TJ Sokol Dolní Kralovice v sobotu od 9 hodin, žáci mají stejného soupeře, jejich utkání má termín v neděli od 10:15. Soupeře nemá smysl dlouze představovat 😊